Mineral Evolution

A Mineral Evolution egy nemzetközi kozmetikai cég, LLC. egy teljes, magas minőségű mineral make up vonalat kínál, mint a fogyasztóknak és a professzionális szakemberek számára. A Mineral Evolution-t Amerikában alapították és 2007-ben került be Európába. Ásványi sminkünk, amely egy titkos európai recept alapján készült sajátos összetételénél fogva a bőrt nem csak szebbé teszi, hanem nyugtatja, védi és a minőségét is javítja. A smink vonalunk tartalmaz egy make up displayt és egyéb professzionális kiegészítőket is szakemberek számára.

Bernadette van der Ploeg a Mineral Evolution LLC. alapítója, aki Hollandiában végzett kozmetikusként és Párizsban a híres "kozmetikai filozófus" Dr. Nadia Payot iskolájába járt. Mielőtt USA-ba költözött volna már medical szaktanácsadóként dolgozott, és tulajdonosa volt egy holland esztétikai központnak. A Mineral Evolution bevezetése előtt már elismert tapasztalt szakember volt az esztétika és kozmetikai ipar világában.
A Mineral Evolution minden termékén a családi címer látható, amely jelképe a tudásnak és egy termékeny gazdag életet szimbolizál.

Miért mineral make up?
A Mineral Evolution a mineral make up-je tiszta ásványokat tartalmaz, antibakteriális. 20 SPF fényvédő faktorú és hozzá adagolt E vitamint tartalmaz. Az ásványi sminkünk speciális technológiával összepréselt smink ami védi, megerősíti és javítja a bőr szerkezetét.

A Mineral Evolution összepréselt make up vonalának minden tagja igazi ásványi smink, amely szigorúan csak a legtisztább összetételűek. Ezek a foundation, bronzer, bronzer shimmer, blush, eyeshadow, highlighter. gold shimmer és reflector.

Bizonyos termékeink tulajdonságainál fogva nem 100% ásványi sminkek. Azok a termékek, amelyek víz vagy krém bázisúak vagy biológiai összetételeket tartalmaznak konzerváló anyagokat igényelnek minőségük megtartása érdekében. Ezért a Mineral Evolution következő termékei másik kategóriába sorolhatók, ásványi anyag tartalmú sminkek: lipstick, lip gloss, lip liner, mascara, eyeliner, finishing powder.

Fontos előnyei:

  • Javítja és regenerálja a bőrt a cink oxid tartalma miatt.
  • Egy természetes SPF 20 faktor tartalma miatt védi a bőrt.
  • Az E vitamin táplálja a bőrt.
  • 100% tisztaságú, természetes ásványokat tartalmaznak.
  • Kizárja a baktérium szaporodásának lehetőségét.
  • Parabén mentes.
  • Tartós make up.
  • Egyszerű használat. (még a tapasztalan kezdők számára is)
  • Egyenletes, természetes hatású.
  • Praktikus csomagolás.

Mineral Evolution